foto

Fiz Marcus

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Swinging with the Finkels
2006 Penalty King, The
2004 Svatba po židovsku
1992 Leon the Pig Farmer

TV seriály

2007 Jekyll (TV seriál)
2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2002 Wild West (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace