foto

Amy Douglass

  • nar. 21.12.1902
    Mansfield, Ohio, USA
  • zem. 5.3.1980 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Blízká setkání třetího druhu
1971 Duel (TV film)
1964 The Unsinkable Molly Brown
1961 Ada
All in a Night's Work
1960 Prosím, nejezte sedmikrásky
Where the Boys Are

TV seriály

1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace