foto

Sean Sullivan

  • nar. 30.11.1958 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Saw 3
2003 Neprůstřelný plán
2002 Crossed Over (TV film)
RFK (TV film)
1998 Klub 54
1997 Agentka Melanie Darrowová (TV film)
1992 Waynův svět
1991 Kvílení vlkodlaků 6
1990 Exterminátor
Lyžařská hlídka
Návrat do budoucnosti III
1988 Rokenrolová parta
1987 Kdo je ta holka

TV seriály

2019 The Umbrella Academy (TV seriál)
Number Five (S01E05)
We Only See Each Other at Weddings and Funerals (S01E01)
2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Perleť (S01E01)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Druhá smrt (E02)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Diplomatická imunita (S01E09)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Kde leží všechna čest (S02E14)
1994 Směr jih (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Roomies (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace