foto

Rikija Jasuoka

  • nar. 19.7.1947
    Janov, Itálie
  • zem. 8.4.2012 (64 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Izo
2002 Džicuroku Andó Noboru kjódóden: Rekka
Gokudó seisen: Jihad II
Gokudó seisen: Jihad III
Šin Džingi no hakaba
2001 Family
2000 Džokjó: Jaša no mai
Inoči no umi
1997 Kikanša-sensei
1996 Otokotači no kaita e
1994 Futóha džingi: Kankecuhen
1993 Butó no Teió
Naniwa júkjóden: Kankecuhen
Naniwa júkjóden: Čó gokudó! Joru no bat wa manrui hen
Oretachi wa tenshi ja nai
Oretachi wa tenshi ja nai 2
1992 Naniwa júkjóden
Zoku Naniwa júkjóden
1991 Hissacu 5: Ógon no či
Madži!
1990 Neo činpira: Teppódama pju
1989 Toxický mstitel 2
Zatóiči
Černý déšť
1988 Hei no naka no purei bóru
Tokyo pop
1987 Gokudó no onnatači II
Saraba itošiki hito jo
Šindžuku džun'ai monogatari
1986 Jen žádné komixy!
Stíny smrti
1985 Festival ohně
Tanpopo
1983 Jukkai no mosquito
Orecchi no uedyngu
1982 Mizu no nai púru
Ve znamení draka
Zokubucu zukan
Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
1981 A! Onnatachi: waika
Jokohama BJ blues
Sekushî purin: Kuse ni narisô
1980 Jadžú ši subeši
1979 Super Gun Lady: Wani bunšo
1978 Eroticna kankei
1976 Karate Kiba
1975 Kareinaru cuiseki
Nihon bórjoku rettó: Keihanšin koroši no gundan
Torakku jaró: Goiken mujó
Wolfguy: Moeru ókami otoko
Šórindži kenpó
1974 Andógumi gaiden: Hitokiri šatei
Bórjokugai
Hidžó gakuen waru: Nerikan dokisei
Onna hissacuken: Kiki ippacu
Čokugeki džigokuken: Daigjakuten
Čokugeki! Džigoku ken
1973 Džicuroku andógumi: Šúgeki hen
Hidžó gakuen waru
Jakuza to kósó: Džicuroku Andógumi
1972 Furjó bančó: Ičimó dadžin
Ôkami yakuza: Tomurai ha ore ga dasu
1971 Furjó bančó: Jarazu buttakuri
Furjó bančó: Te haččó kuči haččó
Furjó bančó: Tocugeki ičiban
Noraneko rokku: Bósó šúdan '71
1970 Furjó bančó: Kuči kara demakase
Neon keisacu: Jack no irezumi
Noraneko Rock: Sex Hunter

TV seriály

1991 Džiročó sangokuši (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
1982 Keidži jorošiku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky