foto

Masami Šimodžó

  • nar. 26.8.1915
    Busan, Jižní Korea
  • zem. 25.7.2004 (88 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nijushi no Hitomi (TV film)
1997 Kikanša-sensei
Tensai Eri-čan kingjo o tabeta
1996 Děti se vracejí
1995 Otoko wa curai jo: Toradžiró kurenai no hana
1994 Otoko wa curai jo: Haikei, kuruma Toradžiró-sama
1993 Otoko wa curai jo: Toradžiró no endan
Zrození patriarchy
1992 Otoko wa curai jo: Toradžiró no seišun
1991 Otoko wa curai jo: Toradžiró no kokuhaku
1990 Cugumi
Otoko wa curai jo: Toradžiró no kjúdžicu
1989 Otoko wa curai jo: Boku no odžisan
Otoko wa curai jo: Toradžiró kokoro no tabidži
1988 Hei no naka no korinai menmen 2 (TV film)
Júšun
Otoko wa curai jo: Toradžiró sarada kinenbi
1987 Otoko wa curai jo: Toradžiró monogatari
Otoko wa curai jo: Širetoko bodžó
1986 Otoko wa curai jo: Šiawase no aoi tori
Poslední šot
1985 Otoko wa curai jo: Toradžiró ren'ai džuku
Otoko wa curai jo: Šibamata jori ai o komete
1984 Otoko wa curai jo: Jogiri ni musebu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró šindžicu ičiro
1983 Meitantei Kindaiči Kósuke Series 1: Hondžin Sacudžin Džiken (TV film)
Otoko wa curai jo: Kučibue o fuku Toradžiró
Otoko wa curai jo: Tabi to onna to Toradžiró
1982 Otoko wa curai jo: Hana mo araši mo Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró adžisai no koi
1981 Otoko wa curai jo: Naniwa no koi no Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamifúsen
1980 Kareinaru houmonsha
Otoko wa curai jo: Toradžiró haibisukasu no hana
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamome uta
1979 Otoko wa curai jo: Tonderu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró haru no jume
1978 Otoko wa curai jo: Toradžiró wagamiči o juku
Otoko wa curai jo: Uwasa no Toradžiró
1977 Jacuhaka mura
Otoko wa curai jo: Toradžiró ganbare!
Otoko wa curai jo: Toradžiró to tono-sama
1976 Otoko wa curai jo: Toradžiró džundžó šišú
Otoko wa curai jo: Toradžiró jújake kojake
1975 Chlapi to maj těžký 15: Tora pod deštníkem
Harakara
Kamome jo, kirameku umi o mita ka: Meguriai
Otoko wa curai jo: Kacušika riššihen
1974 Má láska
Otoko wa curai jo: Toradžiró komoriuta
1971 Ame wa shitteita
1970 Kigeki: Sore ga otoko no ikiru miči
1969 Dai Nippon suri šúdan
1968 Gion matsuri
Hana no koibitotači
Musume no kisecu
1967 Júbue
1966 Seišun no otóri: Ai šite naite cuppašire
Široi kjotó
1965 Seišun no otóri
1964 Burai muhó no to: Sabu
Hanajome wa džúgosai
Jabure zarumono
Sasurai no tobakuši
1963 Hikaru umi
Ore no senaka ni hi ga ataru
1962 Asu no hanayome
Ginza no koi no monogatari
Harukanaru kuni no uta
Moeru minamidžúdžisei
1961 Daišinrin ni mukatte tacu
Hajauči jaró
Hana to musume to široi miči
Jadžú no mon
Tokai no sora no hidžósen
1960 Jaró! Džigoku e ike
1959 Daigaku no abarenbó
Sekai o kakeru koi
Sono kabe o kudake
Wakai keiša
1958 Kadžin
Kurenai no cubasa
Sono onna o nigasu na
1957 Aišú no sono
1956 Gin šindžú
Kamisaka Širó no hanzai
Nerawareta otoko
1955 Išigassen
Kaojaku
Kokoro
Ókami
1954 Dorodarake no seišun
1953 Hirošima
1948 Waga ai wa jama no kanata ni

TV seriály

1996 Hakusen nagaši (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)
1977 Aniki (TV seriál)
Jokomizo Seiši series (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1972 Hissacu šikakenin (TV seriál)
Kazoku nišši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky