foto

Ičiró Mizuki

  • nar. 7.1.1948 (73 let)
    Setagaja, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Jikû senshi Spilban
1984 Urutoraman sutori

TV seriály

2001 Hyakujû sentai Gaorenjaa (TV seriál)
1999 Boisuraggâ (TV seriál)
1988 Kamen Raidâ Burakku Aru Ekkusu (TV seriál)
1977 Arrow Emblem: Grand Prix no taka (TV seriál)
1976 Čódendži robo Combattler V (TV seriál)
1975 Kamen Raidaa Sutorongaa (TV seriál)
1974 Kamen Raidaa Ekkusu (TV seriál)
1973 Kamen Rider V3 (TV seriál)
1971 Kamen Rider (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tokumei sentai Go-Busters vs Kaizoku sentai Gokaiger: The Movie
2010 Neko taxi
1987 Hadža taisei Dangaió
1986 Jikû senshi Spilban

TV seriály

2018 Rjú'ó no ošigoto! (TV seriál)
2009 Kamen Rider W (TV seriál)
2007 101% (TV seriál)
2001 Hyakujû sentai Gaorenjaa (TV seriál)
1999 Boisuraggâ (TV seriál)
1979 Učú kúbo Blue Noah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky