foto

Ellaraino

  • nar. 7.10.1938 (79 let)
    Madison County, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Tajný agent Jack T.
1994 On Hope (TV film)
1992 Slídilové
1990 House party
Vital Signs
1988 Zlé sny
1986 Who Is Julia? (TV film)
1983 Thursday's Child (TV film)
1982 Lékařská akademie
1980 Memory of Eva Ryker, The (TV film)
1977 Big Time
1975 Mr. Ricco
1974 Dirty O'Neil
1973 Detroit 9000
Sweet Sugar
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
1968 Nobody's Perfect
1967 Údolí panenek
1966 For Pete's Sake
The Ghost and Mr. Chicken

TV seriály

2008 Pohotovost (TV seriál)
Ach, bratře (S15E06)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
1997 The Good News (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
Search (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace