foto

Ellaraino

  • nar. 7.10.1938 (82 let)
    Madison County, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Tajný agent Jack T.
1994 On Hope (TV film)
1992 Slídilové
1990 House party
Vital Signs
1988 Zlé sny
1986 Who Is Julia? (TV film)
1983 Thursday's Child (TV film)
1982 Lékařská akademie
1980 Memory of Eva Ryker, The (TV film)
1977 Big Time
1975 Mr. Ricco
1974 Dirty O'Neil
1973 Captive Women 3
Detroit Heat
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
1968 Nobody's Perfect
1967 Údolí panenek
1966 For Pete's Sake
The Ghost and Mr. Chicken

TV seriály

2008 Pohotovost (TV seriál)
Ach, bratře (S15E06)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
1997 The Good News (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1. Vánoce v Beverly Hills (S02E18)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Shadow Play / Grace Note (S01E23)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Jedno tělo navíc (S02E18)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
Search (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Yacht Murder Case (S01E06)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky