foto

Ray Goode

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Černobyl (TV film)
1987 Sherlock Holmes: Znamení čtyř (TV film)
The Death of the Heart (TV film)
1984 Prosincový květ (TV film)
1972 Another Sunday and Sweet F.A. (TV film)
1971 Paper Roses (TV film)

TV seriály

1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1988 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Stříbrný lysáček (S02E02)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Druhá skvrna (S01E04)
Opatské sídlo (S01E02)
1985 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Dům u měděných buků (S02E01)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Modrá karbunkule (S01E07)
Mrzák (S01E05)
Tančící figurky (S01E02)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Brideshead Revisited (E11)
A Twitch Upon the Thread (E10)
Orphans of the Storm (E09)
další epizody (11)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Hard Times (TV seriál)
1976 The XYY Man (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1969 Johnny Cash v San Quentinu (koncert)
1963 World in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky