foto

Masa'aki Hirao

  • nar. 24.12.1937
    Tokyo, Japonsko
  • zem. 21.7.2017 (79 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Hissatsu Shigotonin 2015
1997 Hissacu šimacunin
1976 Shin joshuu sasori: 701-gô
1974 Esupai
1973 Lady Snowblood

TV seriály

1979 Hissacu šigotonin (TV seriál)
Necchû jidai: Keiji hen (TV seriál)
Učú kúbo Blue Noah (TV seriál)
1978 Kometto-san (TV seriál)
Necchû jidai (TV seriál)
1975 Hissacu šiokija kagjó (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky