foto

Mijuki Ičidžó

  • nar. 23.8.1949 (70 let)
    Óšú, Iwate, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Queen`s Blade: Grimoire
2015 Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
2014 Meitantei Konan: Idžigen no Sniper
2013 Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie
2008 Kaitō tenshi Twin Angel
2007 Prázdniny s vodníčkem Kúem
2001 Hello Kitty no ó-sama no Mimi wa Roba no mimi
Mahó júgi
1999 The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
Meitantei Conan: Džújonbanme no Target
1997 Kishin dōji Zenki gaiden: Anki kitan
1996 Jawara! Special - Zutto kimi no koto ga ... (TV film)
1995 Gekidžóban Slayers
1994 Oira uchū no tankōfu
Umeboši-denka: Učú no hate kara panparopan!
1992 Little Twins: Bokura no nacu ga tondeiku
Tottoi
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
1988 Ganbare! Módóken Serve (TV film)

TV seriály

2015 Džunkecu no Maria (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka?? (TV seriál)
2014 Space☆Dandy (TV seriál)
2013 Jujušiki (TV seriál)
Kikó šódžo wa kizucukanai (TV seriál)
2011 Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
Manjú hikenčó (TV seriál)
2010 Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
2009 Šin Mazinger šógeki! Z-Hen (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
2006 Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
2005 Blood+ (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
2004 Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
2003 Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
2001 Pecola (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál)
Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
2000 Fabre-sensei wa meitantei (TV seriál)
1999 The Big O (TV seriál)
1998 Silent Möbius (TV seriál)
1997 Next Senki Ehrgeiz (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Hadžime ningen Gon (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
1989 Jawara! A Fashionable Judo Girl (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
1979 Nobara no Julie (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mawarikagura - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace