foto

Manon Kahle

  • nar. 10.8.1980 (39 let)
    Putney, Vermont, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lék na život
2015 Bomby s díky vítáme!
2012 On je žena (TV film)
The Forbidden Girl
2010 Inga Lindström: Cesta za štěstím (TV film)
2009 Must Love Death
2008 Liebesgruß an einen Engel (TV film)

TV seriály

2006 Die Schule der kleinen Vampire (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky