foto

Anna Glazkova

  • nar. 31.3.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kupi meňa
2006 Únik z kruhu

TV seriály

2019 Pereputannyje (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nalog na ščedrosť (S04E22)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Tajny ozera (S02E08)
2006 Soldaty 9 (TV seriál)
2001 Konferencija maňjakov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky