foto

Alexej Solončev

  • nar. 1.5.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Posledňaja milaja Bolgarija
2017 Měšok bez dna
Našla kosa na kameň
2014 Angely revoljucii
2008 Jezero
2006 Průsmyk smrti (TV film)

TV seriály

2014 Leningrad 46 (TV seriál)
2012 Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2010 Džoker (TV seriál)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
2008 Znachar (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky