foto

Juan Sebastián Calero

  • nar. 2.1.1982 (38 let)
    Bogota, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El man del porno
2017 Escobar
Sniper: Ultimate Kill
2010 Sin tetas no hay paraíso

TV seriály

2019 El Barón (TV seriál)
2018 Distrito Salvaje (TV seriál)
Betrayal (S01E08)
Disappointment (S01E07)
Raid (S01E06)
další epizody (5)
2017 Narcos (TV seriál)
Návrat do Cali (S03E10)
Convivir (S03E08)
Nejlepší plány (S03E06)
další epizody (7)
2016 Sin Senos Sí Hay Paraíso (TV seriál)
2015 Diomedes, el Cacique de La Junta (TV seriál)
2014 El Chivo (TV seriál)
2013 Alias el Mexicano (TV seriál)
2012 Pablo Escobar: El Patrón del Mal (TV seriál)
Promesa, La (TV seriál)
2009 Capo, El (TV seriál)
2007 Tiempo final (TV seriál)
2005 El pasado no perdona (TV seriál)
2003 El auténtico Rodrigo Leal (TV seriál)
La jaula (TV seriál)
1997 Pandillas guerra y paz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky