foto

Pêpê Rapazote

  • nar. 10.9.1970 (49 let)
    Lisbon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La pequeña Suiza
2018 Operation Finale
2016 Devadesátiminutová válka
2015 Kapitán Poštolka
2010 Tea Time
2009 Second Life
2005 Škola končí
2001 Filles à papa, Les (TV film)
Storia di guerra e d'amicizia
2000 Aniversário (TV film)
O Lampião da Estrela (TV film)

TV seriály

2019 Na Corda Bamba (TV seriál)
Queen of the South (TV seriál)
Noche de las Chicas (S04E05)
Un Asunto de Familia (S04E02)
Bienvenidos a Nuevo Orleans (S04E01)
2017 Narcos (TV seriál)
Návrat do Cali (S03E10)
Todos Los Hombres del Presidente (S03E09)
Sin Salida (S03E07)
další epizody (9)
2016 Rainha das Flores (TV seriál)
2015 A Única Mulher (TV seriál)
2013 Bem-Vindos a Beirais (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Order Room Service (S03E11)
El Gran Cañon (S03E01)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2009 Perfeito Coração (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2003 Coração Malandro (TV seriál)
2002 Sonhos Traídos (TV seriál)
2001 Ganância (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky