foto

Sergej Bondarenko

  • nar. 7.7.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Serdce Parmy
2019 Zvjozdnyj razum
2018 Selfie
Za hranou možností
2017 Gerasim
Možno mně těbja obňať? (TV film)
2015 Bitva o Sevastopol

TV seriály

2018 Lancet (TV seriál)
Posolstvo (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
2016 Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Vsjo mogut koroli (TV seriál)
2013 Partija dlja čempionki (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
2011 Kostoprav (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Dokumentární

2012 1812 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky