foto

Andrew S. Eisen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Syn temnoty
2018 Čarodějovy hodiny
2008 Suprhrdina
2007 Universal Remote
2003 Promlčení
2001 Extreme Days
Parádní jízda
1998 Caminho dos Sonhos
1994 Headless!

Hudební videoklipy

2017 Guardians of the Galaxy: Inferno (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace