foto

Toby Michaels

  • nar. 2.11.1940 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Junior Bonner
1961 Love in a Goldfish Bowl
1960 Malý obchod hrůz
Sergeant Rutledge
1959 The Five Pennies

TV seriály

1959 Bonanza (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace