foto

Csilla Márki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2002 Crossed Over (TV film)
1999 Jak přichází láska (TV film)
Černá a bílá (TV film)
1998 Lví past (TV film)
Pejskaři (TV film)
1997 Ms. Scrooge (TV film)
Vražedné ticho (TV film)
Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Pan a paní Lovingovi (TV film)
Podivná záležitost (TV film)
1990 Johnny Ryan (TV film)
1989 Terč útoku (TV film)
1988 Fatal Judgement (TV film)
Going to the Chapel
1987 J. Edgar Hoover (TV film)
1986 Mafiánská princezna (TV film)
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)
1978 Drága kisfiam
1972 Jack: A Flash Fantasy (TV film)

TV seriály

2003 Divoká karta (TV seriál)
1999 Cover Me (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace