foto

David Dunard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Pán Domu
2002 Život nebo něco takového
2000 Domobrana
Dvojník
Sedmdesátá léta (TV film)
1999 Odplata
1998 Jezero (TV film)
Phoenix
Tmavá obrazovka (TV film)
1996 Black & White: A Love Story
1995 Return to Two Moon Junction
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
Přepadení na východě
Shelter from the Storm
1993 Curacao: Smrtící ráj (TV film)
Rio Shannon (TV film)
Věc cti
1992 Seedpeople
1991 37. patro v plamenech (TV film)
Freddyho smrt - Poslední noční můra
1990 Caged in Paradiso
Detektiv Kid
El Diablo (TV film)
We'll Take Manhattan (TV film)
1987 Dirty Laundry
Osudná droga
Retribution
Velký esa
Veřejné tajemství (TV film)
1985 International Airport (TV film)
Steel Collar Man, The (TV film)
1983 Independence Day

TV seriály

2005 Night Stalker (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Advokát (S09E17)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
All Hallow's Eve (S01E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Stirred (S03E17)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Normal, Ohio (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Advokáti (TV seriál)
First Degree (S02E05)
Ally McBealová (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Jarod zlodějem (S02E02)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Porod 2/2 (S05E24)
Týden před dnem D (S05E23)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Apology (S09E09)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Valentine's Day (S02E17)
1995 Cybill (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
A.D.A. Sipowicz (S02E22)
Roseanne (TV seriál)
My Name Is Bev (S07E14)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Útěk (S03E03)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1991 FBI: Neznámé případy (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Parking Garage (S03E06)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kde a kdy - 1. část (S05E01)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Judy, You're Not Yourself Today (S02E11)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
The Kid (S01E01)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
V žáru noci (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cesta do nebe (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Double Trouble (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Goin' Nowhere Fast (S01E05)
Hotel (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky