foto

David Dunard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Pán Domu
2002 Život nebo něco takového
2000 Domobrana
Dvojník
Sedmdesátá léta (TV film)
1999 Odplata
1998 Jezero (TV film)
Phoenix
Tmavá obrazovka (TV film)
1996 Black & White: A Love Story
1995 Return to Two Moon Junction
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
Přepadení na východě
Shelter from the Storm
1993 Curacao: Smrtící ráj (TV film)
Rio Shannon (TV film)
Věc cti
1992 Seedpeople
1991 37. patro v plamenech (TV film)
Freddyho smrt - Poslední noční můra
1990 Caged in Paradiso
Detektiv Kid
El Diablo (TV film)
We'll Take Manhattan (TV film)
1987 Dirty Laundry
Osudná droga
Retribution
Velký esa
Warm Hearts, Cold Feet (TV film)
1985 International Airport (TV film)
Steel Collar Man, The (TV film)
1983 Independence Day

TV seriály

2005 Night Stalker (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Advokát (S09E17)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
All Hallow's Eve (S01E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Stirred (S03E17)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Normal, Ohio (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Porod 2/2 (S05E24)
Týden před dnem D (S05E23)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Apology (S09E09)
1996 Chameleon (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
My Name Is Bev (S07E14)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Parking Garage (S03E06)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Judy, You're Not Yourself Today (S02E11)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Double Trouble (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace