foto

Jevgenij Bakalov

  • nar. 23.3.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sluha Jeho Veličenstva
1983 Bez osobogo riska
Ženatý svobodný
1981 Šestý, kdo jde na smrt
1980 Trostinka na vetru (TV film)

TV seriály

2019 Biheppi (TV seriál)
Drugije (TV seriál)
2018 Praktika 2 (TV seriál)
2017 Spjaščije (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Těň "Architěktora" (S01E24)
Kryša (S01E23)
On vernulsja (S01E22)
další epizody (10)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
V čas bedy (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Živjom tolko raz (E04)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sila ubežděnija (S05E01)
2013 Děpartament (TV seriál)
Ljubov za ljubov (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vragi (S02E32)
Druzja (S02E31)
Prigovor (S02E30)
další epizody (17)
Ment v zakoně (TV seriál)
Igra v kosti (S06E01)
Kodex česti (TV seriál)
Felděger (S06E13)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Ubiť dvuch zajcev (S02E04)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Mig pered smerťju (S03E23)
SK (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Mesť (S02E05)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Těbe koněc (E12)
Pogonja za těňju (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Žertva (S03E04)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Rybalka navsegda (E20)
Sled (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Krovnik (S04E11)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky