foto

Howard Smith

  • nar. 12.8.1893
    Attleboro, Massachusetts, USA
  • zem. 10.1.1968 (74 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Mystery of the Chinese Junk, The
1964 The Brass Bottle
1962 Bon Voyage!
1960 Murder, Inc.
1959 Mannen utan ansikte
1958 I Bury the Living
No Time for Sergeants
Wind Across the Everglades
1957 Don't Go Near the Water
Tvář v davu
1955 The Court-Martial of Billy Mitchell
1953 Never Wave at a WAC
The Caddy
1951 Smrt obchodního cestujícícho
1950 Cry Murder
1948 The Street with No Name
Vládní prohlášení
Volejte Northside 777
1947 Polibek smrti
1946 Her Kind of Man
1945 The Front Page (TV film)
1938 Too Much Johnson

TV seriály

1965 Green Acres (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Cavender is Coming (S03E36)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
New Comedy Showcase (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Stop at Willoughby (S01E30)
1959 New York Confidential (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 First Love (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Curtain Call (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 The Aldrich Family (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace