foto

Brad Trumbull

  • nar. 25.11.1924
    Canoga Park, California, USA
  • zem. 25.11.1994 (70 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Riskantní sázka
1981 Chci jen syna
1976 Dawn: Portrait of a Teenage Runaway (TV film)
1975 All Together Now (TV film)
1973 Magician, The (TV film)
1968 Call to Danger (TV film)
1963 Později, miláčku!
Srocení orlů
1962 Incident in an Alley
1961 Flight That Disappeared, The
Gambler Wore a Gun, The
Police Dog Story, The
You Have to Run Fast
1960 Five Guns to Tombstone
1959 Paratroop Command
1957 Crime of Passion
1956 The Eddy Duchin Story
1954 Witness to Murder

TV seriály

1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Generál za úsvitu (S03E01)
1971 The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 To Rome with Love (TV seriál)
1968 Premiere (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1963 The Bill Dana Show (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 National Velvet (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Gang Busters (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

TV pořady

1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace