foto

Philippe Ohrel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zatoulaný
À nous deux!
2017 Extrémní rychlost
Loue-moi !
Marvin
Nos patriotes
2016 La bête curieuse (TV film)
Zákaz potápění
2014 La Bataille d'Angleterre
2013 Svolta
2012 Aux yeux de tous
Malgré-Elles (TV film)
2011 Svobodní
2009 L'Affaire Salengro (TV film)
2008 Braquage en famille (TV film)
La Saison des orphelins
Le Septième Juré (TV film)
Nový protokol
2007 V Sylviině městě
2006 Le Temps de la désobéissance (TV film)

TV seriály

2018 Au-delà des apparences (TV seriál)
Connaît-on ceux qu'on aime ? (E01)
Les Emmerdeurs (TV seriál)
2016 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S03E05)
La Femme de l'ombre (S03E02)
Mort en direct (S03E01)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Nuit de la lune rousse (S01E06)
Brouillard en thalasso (S01E04)
2014 Intrusion (TV seriál)
Templeton (TV seriál)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Den poté (S05E11)
2011 Le Repaire de la Vouivre (TV seriál)
2010 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Problème avec ma mère (S03E07)
Nováčci (TV seriál)
Faillites collectives (S04E02)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)
2008 La résistance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace