foto

Tamás Sipos

  • nar. 22.7.1937
    Novi Sad, Vojvodina, Jugoslávie
  • zem. 2003
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Simon a Clotilde (TV film)
1983 Az utolsó futam (TV film)
1980 Látástól vakulásig (TV film)
1973 János vitéz
Különös vadászat (TV film)
1971 A gyáva
1970 Igézö (TV film)

TV seriály

1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Látástól vakulásig (TV film)
1974 Tigrisugrás (TV film)
1973 Fotbal starých časů

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace