foto

David Devlin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Semper Fi
2018 Monster
2013 Making a Scene

TV seriály

2020 Survive (TV seriál)

Dokumentární

2016 Madonna: Rebel Heart Tour (koncert)

Hudební videoklipy

2014 Jay-Z feat. Beyoncé - On the Run (Part II) (hudební videoklip)
Jennifer Lopez: First Love (hudební videoklip)
2013 30 Seconds To Mars: Up in the Air (hudební videoklip)
30 Seconds to Mars: City of Angels (hudební videoklip)
Jay-Z: Holy Grail feat. Justin Timberlake (hudební videoklip)
Lady Gaga - Applause (hudební videoklip)
Lana Del Rey - Tropico (hudební videoklip)
2012 Justin Bieber: As Long as You Love Me (hudební videoklip)
Lana Del Rey - National Anthem (hudební videoklip)
Muse - Madness (hudební videoklip)
Taylor Swift: I Knew You Were Trouble (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky