foto

Arto Halonen

  • nar. 11.1.1964 (56 let)
    Joensuu, Finsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

European Film Awards

Jussi palkinto

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pääosassa Elokuva (studentský film)
2013 Vše pro vlast
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)

Dokumentární

2015 Bílý hněv
2012 Sinivalkoinen valhe - herec, vyp.
2009 Magneettimies
2000 Taivasta vasten
1998 Karmapa - matka maailman katolla
1992 Ringside

Zvukařská filmografie

Host

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky