foto

Christopher Bremus

  • nar. 2.8.1976 (44 let)
    Speyer, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Betonrauš
2019 Auf dem Grund (TV film)
Die Diplomatin - Böses Spiel (TV film)
Gegen die Angst (TV film)
Verliebt auf Island (TV film)
2018 Die Diplomatin - Jagd durch Prag (TV film)
2017 Kilimandscharo – Reise ins Leben (TV film)
Tatort - Level X (TV film)
Zorn - Kalter Rauch (TV film)
2016 Tatort – Der treue Roy (TV film)
2015 300 Worte Deutsch
Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
2014 Vergiss mein Ich
2013 Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV film)
O zlaté huse (TV film)
Osudný případ (TV film)
2012 Baron Münchhausen (TV film)
Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Transpapa
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
Malá bankovní loupež (TV film)
Tatort - Mauerpark (TV film)
Útěk na Západ (TV film)
2009 Armee der Stille - La Isla Bonita
Der Prinz
2008 Einer bleibt sitzen (TV film)
Werther (TV film)
2007 15 minut pravdy
Red Rabbit

TV seriály

2020 Vraždy u jezera (TV seriál)
Ježíšova krev (E11)
Kletba z hlubin (E10)
Správná dvojka (TV seriál)
Abgetaucht (E80)
2019 Vraždy u jezera (TV seriál)
Mořská panna (E09)
Štvanice (E08)
2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
Navrátilec (E06)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Betrogene (E13)
2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
Charlotte Link (TV seriál)
Die letzte Spur (E12)
2016 Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
2015 Vraždy u jezera (TV seriál)
Rodinné tajemství (E02)
Charlotte Link (TV seriál)
Der Beobachter (E11)
2014 Dating Daisy (TV seriál)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)

Dokumentární

2013 Sauacker
2011 Not in My Backyard

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky