foto

Motoko Kumai

  • nar. 8.9.1970 (48 let)
    Akišima, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen – Sakura to futacu no kuma
2014 Gekidžóban Pretty Rhythm All Star Selection: Prism Show Best Ten
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Saint onii-san
2012 Eiga Kaikecu Zorori: Da-da-da-daibóken!
Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
2010 Eiga Heartcatch Precure! Hana no mijako de Fashion Show... desu ka!?
Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
Major: Message
2009 Kouzelné pírko
Činjúki: Taró to jukai na nakamatači
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
Kiku-čan to ókami (TV film)
2007 Kjó kara maó! R
Piano no mori
Tecudžin 28 gó: Hakučú no zangecu
2006 Madžime ni fumadžime Kaikecu Zorori: Nazo no otakara daisakusen
2005 Kōchū ōja Mushiking: Greatest Champion e no michi gekijōban
2004 Rekka no honó: Final Burning
Tecudžin 28 gó
2002 Bakuten Shoot Beyblade The Movie: Gekitō!! Takao vs Daichi
Space Pirate Captain Herlock: Outside Legend – The Endless Odyssey
2001 Hamtaró no otandžóbi: Mama o tazunete sanzen teči teči
2000 Amon: Devilman mokushiroku
Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
Rokumon Tengai moncolle Knight: Densecu no fire dragon
Tezuka Osamu ga kieta?! 20 seiki saigo no kaidžiken (TV film)
1999 Akihabara dennógumi: 2011 nen no nacujasumi
Gekidžóban Cardcaptor Sakura

TV seriály

2018 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen (TV seriál)
Koneko no Čii: Ponponrá dairjokó (TV seriál)
Piano no mori (TV seriál)
To Be Heroine (TV seriál)
2016 Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Koneko no Čii: Ponponra daibóken (TV seriál)
2015 Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders – Egypt hen (TV seriál)
Lupin sansei Part 4 (TV seriál)
2013 Tanken Driland: 1000nen no mahó (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Gon (TV seriál)
Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
Kuragehime (TV seriál)
Stitch! Zutto saikó no tomodači (TV seriál)
2009 Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Higepijo (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
Nacu no araši! (TV seriál)
Saint seija: The Lost Canvas - Meió šinwa (TV seriál)
Stitch!: Itazura Alien no daibóken (TV seriál)
2008 Allison to Lillia (TV seriál)
Bohové smrti (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
Negibózu no Asataró (TV seriál)
Stitch! (TV seriál)
2007 Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Black Blood Brothers (TV seriál)
Genkigenki Nontan (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Otogi Juushi Akazukin (TV seriál)
Spider Riders: Jomigaeru taijó (TV seriál)
Spider Riders: Oracle no júšatači (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Madžime ni fumadžime Kaikecu Zorori (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! Charming (TV seriál)
2004 Futari wa Precure (TV seriál)
Genkigenki Nontan (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Major (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Tetsujin nijûhachi-gô (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
Čódžúšin Gravion Zwei (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Papuwa (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
2002 Bakuten Shoot Beyblade 2002 (TV seriál)
Genkigenki Nontan (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
Čódžúšin Gravion (TV seriál)
2001 Beyblade (TV seriál)
Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Sabaku no kaizoku! Captain Kuppa (TV seriál)
X (TV seriál)
Zoids: Šin seiki/Zero (TV seriál)
Čikjú bóei kazoku (TV seriál)
2000 Baby Felix (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Barbapapa sekai o mawaru (TV seriál)
Digimon Adventure (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
Space Pirate Mito 2 (TV seriál)
Učú kaizoku Mito no daibóken (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Akihabara dennógumi (TV seriál)
Alice SOS (TV seriál)
Cardcaptor Sakura (TV seriál)
1997 Bakusó kjódai Let's & Go!! WGP (TV seriál)
Doctor Slump (TV seriál)
Gakkjú ó Jamazaki (TV seriál)
Kjúmei senši Nanosaver (TV seriál)
Mach Go Go Go (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1995 Alice tanteikjoku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace