foto

Karine Teles

  • nar. 16.8.1978 (40 let)
    Petrópolis, Rio de Janeiro, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mama Brasil
2016 Fala Comigo
2015 Adepti
Kdy se máma vrátí?
2013 Lobo atrás da Porta, O
2010 Riscado
2002 Madame Sată

TV seriály

2017 Filhos da Pátria (TV seriál)
Tempo de Amar (TV seriál)
2015 A Regra do Jogo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Mama Brasil
2010 Riscado

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace