foto

Murray Keane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Waitangi: What Really Happened (TV film)
2009 Piece of My Heart (TV film)
2004 Spooked
1994 Hercules a Amazonky (TV film)
1993 Desperate Remedies
1992 Absent Without Leave
Braindead - Živí mrtví
Chunuk Bair

TV seriály

2017 Power Rangers Ninja Steel (TV seriál)
2013 The Blue Rose (TV seriál)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
2009 Diplomatic Immunity (TV seriál)
Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
2008 The Jaquie Brown Diaries (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
1997 Xena (TV seriál)
Takový obyčejný den (S02E15)
1995 Herkules (TV seriál)
Mirror, Mirror (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1991 Away Laughing (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Jízda smrti (S05E01)
2017 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Chladnokrevná smrt (S04E02)
2016 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Šťastné a krvavé (S03E04)
Přes její mrtvolu (S03E02)
2015 800 Words (TV seriál)
Westside (TV seriál)
Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Zemřít či nezemřít (S02E02)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
The Almighty Johnsons (TV seriál)
2009 Diplomatic Immunity (TV seriál)
Go Girls (TV seriál)
2005 Interrogation (TV seriál)
Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2003 Secret Agent Men (TV seriál)
2002 Love Bites (TV seriál)
Revelations (TV seriál)
1999 Jackson's Wharf (TV seriál)
The Tribe (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky