foto

Hidetoši Nakamura

  • nar. 12.7.1954
    Tokyo, Japonsko
  • zem. 24.12.2014 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
2006 Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
2004 Aoi umi no Tristia
2001 Pocket Monsters Crystal: Raikou ikazuči no densecu (TV film)
2000 Gekijōban Aa! Megami-sama!
1999 Kaitóranma: The Animation
1998 Jókoso Lodoss tó e!
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
1996 Mutant Turtles: Chôjin densetsu hen
1995 Memories
1994 Haó taikei rjú Knight: Adeu Legend
1993 Kaikecu Zorori: Mahócukai no deši / Daikaizoku no takara sagaši
Magma taishi
1992 Ai no kusabi
Star Dust
1991 Burn Up!
1989 Be-Boy Kidnapp`n Idol
Earthian
Ys
1988 Ginga eijú densecu
Ryuu seiki

TV seriály

2013 Dokidoki! Precure (TV seriál)
2012 Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai (TV seriál)
Motto To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
2009 Shangri-La (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
2008 To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
GR -Giant Robo- (TV seriál)
Rental Magica (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama! Sorezore no cubasa (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
2004 Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Hit o Nerae! (TV seriál)
Čó henšin Cosprayers (TV seriál)
2003 Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Rockman.EXE Axess (TV seriál)
2002 Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Noir (TV seriál)
Salaryman Kintaró (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Alice tanteikjoku (TV seriál)
Ike! Inačú takkjúu (TV seriál)
1994 Gene Diver (TV seriál)
Goal FH (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
1992 Kaze no naka no šódžo: Kinpacu no Jeanie (TV seriál)
1991 Kinnikuman: Kinniku sei ói sódacu hen (TV seriál)
1990 Mašin eijúden Wataru 2 (TV seriál)
1989 Džúšin Liger (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
1988 Mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1982 Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
1979 Kinpacu no Jeanie (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace