foto

Armenak Nazikjan

  • nar. 16.3.1962 (57 let)
    Bolshie Saly, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Četvjortaja planěta
1992 Vostočnyj roman
1991 Satana
1990 Bakenbardy

TV seriály

2019 Koň izabellovoj masti (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Kurjer (S03E11)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
2013 Komanda (TV seriál)
Znakomstvo (E01)
2005 Brežněv (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Čužaja těň (S01E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Istočnik informacii (S07E23)
2004 Na viraže (TV seriál)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo reportěra (S01E20)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Beglecy (TV film)
2010 Otcy (TV film)

TV seriály

2019 Koň izabellovoj masti (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
2017 Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Opoznanije (S02E21)
Simbioz (S02E20)
2016 Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
další epizody (17)
2015 Dělta (TV seriál)
Sutki (S02E08)
Podstava (S02E07)
Talisman (S02E06)
2014 Podozrenije (TV seriál)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Znakomstvo (E01)
2012 Provincial (TV seriál)
2008 Vyzov (TV seriál)
Uroveň smerti (S03E02)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Něputěvaja (S02E15)
Vospitatěl (S02E14)
2005 Vyzov (TV seriál)
Čužaja těň (S01E03)
Otraženije (S01E02)
I rab, i car (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky