foto

Shameem Ahmad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lies We Tell
2013 Nezvratný
2010 Čtyři lvi

TV seriály

2020 Alma's Not Normal (TV seriál)
Bancroft (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2017 Bancroft (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Love, Lies and Records (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 2 (S07E02)
Epizoda 1 (S07E01)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
2013 Give Out Girls (TV seriál)
The Dumping Ground (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Fire: Part 2 (S07E02)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
2002 Porota (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky