foto

Jana Bušina

  • nar. 17.1.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Dvojnoj oborot (S03E04)
2019 Těň za spinoj (TV seriál)
Šag k sčasťju (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Gdě moj syn? (S04E13)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 15 (E15)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Ob etom nikto ně uznajet (S01E08)
Šef (TV seriál)
Predloženije (S03E12)
Rasšifrovka (S03E11)
Zaděržanije (S03E09)
další epizody (9)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Čempion goroda (E06)
Litějnyj (TV seriál)
Va-bank (S08E20)
2012 Chvost (TV seriál)
Ubijstvo na pervoje (E39)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zmeja v trave (S07E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky