foto

Anton Pulit

  • nar. 2.9.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vyzov
Zavtra utrom
2015 Rozvod na vlastní žádost
2014 Gena Beton
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)
2012 Koma (TV film)
2011 Kommunalka (TV film)
2008 Mjortvyje duši
2007 Šekspiru i ně snilos

TV seriály

2018 Čužaja krov (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sjurpriz iz bagaža (S16E37)
2017 Front (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Prošloje i nastojaščeje (E01)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Kreščenije (E01)
Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Burja (S02E19)
Za vsjo nado platiť (S02E16)
Sutki (S02E07)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Spasajsja, brat! (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Predatěl (S01E24)
Čuma (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Predloženije (S03E12)
Rasšifrovka (S03E11)
Zaděržanije (S03E09)
další epizody (11)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Tranzit (S09E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Lišnije ljudi (S14E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Potěrjannyj raj (S14E10)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ochotnik (S01E04)
Pepel (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Avtograf smerti (S02E13)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Bezdna (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Nězvanyj gosť (S07E27)
2011 PPS (TV seriál)
Prostyje parni (S01E13)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Piknik (S01E01)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Lesnik (S04E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kladoiskatěli (S11E14)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Stroitělnyj bum (S02E03)
Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Ischod děla něočeviděn (S01E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Gončije (TV seriál)
Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Protěčka (S03E11)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Lučšij sposob zaščity (S07E03)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S09E03)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Piraty XXI veka (S01E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška (S07E26)
2003 Mangust (TV seriál)
Čužaja vojna (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky