foto

Anton Pulit

  • nar. 2.9.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vyzov
Zavtra utrom
2015 Rozvod na vlastní žádost
2014 Gena Beton
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)
2012 Koma (TV film)
2011 Kommunalka (TV film)
2008 Mjortvyje duši
2007 Šekspiru i ně snilos

TV seriály

2020 Sudi i suďby (TV seriál)
2019 Ničja zemlja (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Černoje i beloje (S04E07)
2018 Genij (TV seriál)
Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Kupčino (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
Čužaja krov (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sjurpriz iz bagaža (S16E37)
2017 Front (TV seriál)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Prošloje i nastojaščeje (E01)
Krylja Imperii (TV seriál)
Zveriněc (E08)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Kreščenije (E01)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Burja (S02E19)
Za vsjo nado platiť (S02E16)
Sutki (S02E07)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Spasajsja, brat! (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Predatěl (S01E24)
Čuma (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Propavšaja krasavica (S02E04)
Šef (TV seriál)
Predloženije (S03E12)
Rasšifrovka (S03E11)
Zaděržanije (S03E09)
další epizody (11)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Točka něvozvrata (E03)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Tranzit (S09E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Lišnije ljudi (S14E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Potěrjannyj raj (S14E10)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ochotnik (S01E04)
Pepel (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Avtograf smerti (S02E13)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Bezdna (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Nězvanyj gosť (S07E27)
2011 PPS (TV seriál)
Prostyje parni (S01E13)
Čužoj rajon (TV seriál)
Konkurs (S01E07)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Piknik (S01E01)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Doroga (E09)
Litějnyj (TV seriál)
Lesnik (S04E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kladoiskatěli (S11E14)
2009 Bomž (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Stroitělnyj bum (S02E03)
Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Ischod děla něočeviděn (S01E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Protěčka (S03E11)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Lučšij sposob zaščity (S07E03)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S09E03)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Piraty XXI veka (S01E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška (S07E26)
2003 Mangust (TV seriál)
Čužaja vojna (S01E10)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky