foto

Arťom Kobzev

  • nar. 19.4.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Potěrjannoje sčastě (TV film)
2015 Orlean
2014 Dubrovskij
Leviatan
Zvězda
2012 1210
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2009 Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje
2008 Den v Jurjevu
2006 Četyre taksista i sobaka 2

TV seriály

2017 Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Rukopisi ne gorjat (S04E14)
Lučšaja podruga (S04E13)
Vernaja žena (S04E12)
další epizody (14)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Ja - sledovatěl. Časť 2 (E12)
Ja - sledovatěl. Časť 1 (E11)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Sonata dlja Very (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Talisman (S02E06)
Dubrovskij (S02E05)
další epizody (6)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Fizruk (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Těni prošlogo (S08E20)
2013 Dělta (TV seriál)
Zjaťok (S01E12)
Geněral (S01E08)
Narkotrafik (S01E07)
další epizody (7)
Koroleva banditov (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Grač (TV seriál)
Glubokoje prikrytije (E11)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Moj kapitan (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
Stěpnyje děti (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Peška (S01E09)
Karamel (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ljogkaja ruka (S01E04)
Čas Volkova 5 (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
2009 Kaťa (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Tichij malčik (E39)
2007 Atlantida (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Bez prikrytija (E06)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace