foto

Anastasija Bezborodova

  • nar. 25.9.1987 (31 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Tuman (TV film)
2007 Křemen

TV seriály

2018 Solomennyj ženich (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 14 (S03E14)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (7)
2013 Rozysk (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (17)
Umnik (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace