foto

Gary Levy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Příběh
Song of Back and Neck
2016 Madoff (TV film)
2005 Four Lane Highway
Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích
2004 My Sexiest Mistake (TV film)
2002 Love Thy Brother
Maryam
Polibkem to začíná
Tvář
2000 Tápající
1999 4 a.m.: Open All Night

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One About the Recent Troubles (S03E01)
2018 The Sinner (TV seriál)
Part VII (S02E07)
Part IV (S02E04)
Part I (S02E01)
2017 The Sinner (TV seriál)
Part VIII (S01E08)
Part V (S01E05)
Part II (S01E02)
další epizody (4)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
Tabula Rasa (E07)
2015 Happyish (TV seriál)
Starring Rene Descartes, Adweek and HRH the Princess of Arendelle (E08)
Starring David Ogilvy, Anton Chekhov and Gluten Enteropathy (E07)
Starring Vladimir Nabokov, Hippocrates and God (E03)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Krátce se pomodlím (S07E12)
Vigilante Jones (S07E11)
Serviam in caritate (S07E09)
další epizody (7)
2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Let (S06E12)
Sesterství (S06E11)
Ten s bonbony (S06E09)
další epizody (7)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Poučné okamžiky (S05E07)
další epizody (6)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
Bezkimonová zóna (S04E06)
další epizody (6)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Kašli na lemury (S03E10)
Znáte slečnu Jonesovou? (S03E09)
Když svatí jdou (S03E06)
další epizody (6)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
Running Wilde (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Spící psi (S02E10)
P.O.Box (S02E09)
Krvácení (S02E06)
další epizody (6)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The Dentist (E08)
The Circle Line (E06)
42 (E05)
další epizody (6)
2007 Život v divočině (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)

Dokumentární

2006 Největší zlo (TV seriál)

TV pořady

2009 Making over America with Trinny & Susannah (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace