foto

Irina Sušina

  • nar. 21.5.1951 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Stojanka pojezda - dve minuty (TV film)
1970 Chozjain

TV seriály

2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
2014 Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Falšivaja nota (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čemodan (S05E18)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Naslednik (S04E25)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Muki sovesti (S02E18)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Krovnik (S04E11)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky