foto

Taťjana Vasiljeva

  • nar. 22.2.1987 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pjatnica
2015 Moskva nikogda ně spit

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Mor (E14)
2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Sonata dlja Very (TV seriál)
2014 Ment v zakoně 9 (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Polosa otčužděnija (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Gruz 200 (S08E04)
2013 Cena ljubvi (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace