foto

Keaton Jamada

  • nar. 25.10.1945 (75 let)
    Hobecu, Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
2003 Guitar o motta šónen: Kikaider vs Inazuman
1998 Ginga eijú densecu: Gaiden
1996 Hamuko mairu!
Tecuwan Birdy
1995 Memories
1993 Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Sangokuši dainibu čókó moju!
エイトマン AFTER
1992 Sangokuši daiičibu: Eijútači no joake
Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
1990 Versailles no bara: Seimei aru kagiri aišite
Čibi Maruko-čan
1988 What`s Michael? 2
1985 Karuizawa Syndrome
Mudžigen Hunter Fandora
WWWA Dirty Pair no Óšóbu: Nolandia no nazo
1984 Daišizen no madžú Bagi (TV film)
1982 Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 Ikkjú-san haru da! Janča-hime
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
1980 Cyborg 009 - Supergalaktická legenda
1978 Ikkjú-san to Janča-ime
Wakusei robo Danguard Ace: Učú daikaisen
1977 Wakusei robo Danguard Ace tai Končú robot gundan
1976 Grendizer, Getter robo G, Great Mazinger: Kessen! Daikaidžú!
Kocour v botách 2: Cesta kolem světa
1975 Great Mazinger Tai Getter Robo
Great Mazinger tai Getter robo G: Kúčú daigekitocu
Kótecu Jeeg
1972 Maken Liner 0011 henšin sejo!

TV seriály

2005 Šinšaku sengoku eijú densecu Sanada Džú júši: The Animation (TV seriál)
2000 Džinzó ningen Kikaider: The Animation (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)
1992 Kaze no naka no šódžo: Kinpacu no Jeanie (TV seriál)
Čirorin mura monogatari (TV seriál)
1990 Curuhime dža! (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru 2 (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1989 Dragon Quest (TV seriál)
Kniha džunglí (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Sakigake!! Otoko džuku (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1984 Attacker You! (TV seriál)
Giant Gorg (TV seriál)
Ojoneko bunjan (TV seriál)
1983 Mijuki (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
1980 Muteki robo Trider G7 (TV seriál)
1979 Akage no Anne (TV seriál)
Cyborg 009 (TV seriál)
Hana no ko Lunlun (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Valkyria no kúkan kikó (Kóhen) (E45)
Valkyria no kúkan kikó (Zenpen) (E44)
Arašigaoka no Kira (E43)
další epizody (29)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Hotaru no mači (E16)
Mizu no kuni no Beethoven (E15)
Nidžú wakusei Lala (E14)
Madžokko Tickle (TV seriál)
Učú madžin Daikengó (TV seriál)
1977 Arrow Emblem: Grand Prix no taka (TV seriál)
Jetter Mars (TV seriál)
Wakusei Robo Danguard Ace (TV seriál)
1976 Candy Candy (TV seriál)
Daikú marjú Gaiking (TV seriál)
Čódendži robo Combattler V (TV seriál)
1975 Arabian Nights: Sindbad no bóken (TV seriál)
Getter robo G (TV seriál)
Ikkjú-san (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
Včelka Mája (TV seriál)
Šónen Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
Getter Robo (TV seriál)
Great Mazinger (TV seriál)
Madžokko Meg-čan (TV seriál)
Uchū senkan Yamato (TV seriál)
1971 Apache jakjúgun (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Sarutobi Eččan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky