foto

Igor Grabuzov

  • nar. 20.2.1986 (34 let)
    Petrohrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Otorvi i vybros
2019 Děvjataja
Kljatva
Neznámá bitva
Za kulisami
2018 Dvorovaja poezija (studentský film)
Opasnyje tancy
Tak už konečně chcípni, táto
Tanki
2017 Tri dňa do vesny
2016 Bravist
2013 Výstup (studentský film)
2012 Sisuphus je štastný (studentský film)

TV seriály

2020 Dobrý člověk (TV seriál)
Kazanova (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Ochota na pevicu (TV seriál)
V šage ot raja (TV seriál)
Voskresenskij (TV seriál)
2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
Načňom vsjo snačala (TV seriál)
Ničja zemlja (TV seriál)
Podkidyš (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Odin (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (S01E05)
Svoi (TV seriál)
Čemodan smerti (S02E02)
2017 A.L.Ž.I.R. (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Byvšaja (E02)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Drugaja sila (S04E12)
Šaman (TV seriál)
Gonki na vyživanije (S03E13)
2014 Mažor (TV seriál)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Posledňaja žertva (S01E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky