foto

Rjó Horikawa

  • nar. 1.2.1958 (62 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dragon Ball Super: Broly
2017 Meitantei Conan: Kara kurenai no Love Letter
2015 Dragon Ball Z: Fukkacu no F
2013 Dragon Ball Z: Kami to Kami
Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2011 Meitantei Conan Magic File 2011: Niigata – Tokio omijage Capriccio
2010 Meitantei Conan Magic File 4: Ósaka okonomijaki Odyssey
Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
2009 Meitantei Conan: 10 Nengo no Stranger
Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
2008 Dragon Ball: Ossu! Kaettekita Son Gokú to nakamatači!!
2006 Meitantei Conan: Kieta daija o oe! Conan & Heidži VS Kid!
Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
2005 Eien no Aseria
2004 Nikutai ten'i
Saint seija: Tenkai hen džósó – Overture
2003 Meitantei Conan: Conan to Heidži to kieta šónen
Meitantei Conan: Meikjú no Crossroad
Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2002 Meitantei Conan: Rokudžúnin no jógiša!?
2000 A.Li.Ce
Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Jaiba
1999 Ginga eijú densecu Gaiden
Meitantei Conan: Seikimacu no madžutsuši
1998 Ginga eijú densecu: Gaiden
1995 Dragon Ball Z: Fukkacu no fusion!! Gokú to Vegeta
Dragon Ball Z: Rjúken bakuhacu!! Gokú ga jaraneba dare ga jaru
Iczer-Girl Iczelion
Jósei hime Ren
Makeruna! Makendo
1994 Dragon Ball Z: Kiken na futari! Super senši wa nemurenai
Ghost Sweeper Mikami: Gokuraku daisakusen!!
Kizuna
Nana toši monogatari: Hokkjokukai sensen
Šippú! Iron Leaguer: Silver no hata no moto ni
1993 Boku no čikjú o mamotte
Dragon Ball Z Gaiden: Saijadžin zecumecu keikaku
Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
1992 Candy Candy
Dragon Ball Z: Acumare! Gokú World
Dragon Ball Z: Gekitocu!! Hjakuoku Power no senšitači
Handsome na kanojo
Kidó senši Gundam 0083: Zeon no zankó
Naniwa júkjóden
Sangokuši daiičibu: Eijútači no joake
Zoku Naniwa júkjóden
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Magical Tarurúto-kun: Moeru! Júdžó no mahó taisen
Okama hakušo
Slow Step
Šógakusei no júkai bóši: Jumi-čan abunai jo!
1990 Aries: Šinwa no seizakjú
Dragon Ball Z Special: Tatta hitori no saišú kessen – Freezer ni idonda Z senši Son Gokú no čiči (TV film)
Fudžiko F. Fudžio: Sukoši fušigi tanpen Theater
Jagami-kun no katei no džidžó
Obatarian (TV film)
Osu!! Karate bu
Tengai makjó: Ziria Oboro hen
„Eidži“
1989 Dragon Ball Z (1989)
Five Star Stories
Makarjúdo
Saint seija: Saišú seisen no senšitači
Yankee reppú tai
Čódžú kišin Dancougar: Hakunecu no šúšó
Šuten dódži
1988 Ginga eijú densecu: Waga juku wa hoši no taikai
Kjúkecuki Miju
Lady Lady!! (1988)
Madonna
Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film)
Saint seija: Kamigami no acuki tatakai
Saint seija: Šinku no šónen densecu
Xanadu Dragonslayer densecu
1987 Good Morning Althea
Hadža taisei Dangaió
Saint seija: Džašin Eris
Space Fantasia 2001 ya monogatari
1986 Del Power X: Bakuhacu Miracle genki!
Pelican Road: Club Caroucha
Seito šokun! Kokoro ni midori no Neckerchief o (TV film)
Toki no tabibito
1985 Minna agečau

TV seriály

2019 Actors: Songs Connection (TV seriál)
Ameiro Cocoa: Side G (TV seriál)
Circlet Princess (TV seriál)
2018 Super Dragon Ball Heroes (TV seriál)
2017 Ame-iro Cocoa Series: Ame-con!! (TV seriál)
Ame-iro Cocoa in Hawaii (TV seriál)
2016 Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
2015 Ame-iro Cocoa (TV seriál)
Ame-iro Cocoa: Rainy Color e yōkoso! (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
2013 Log Horizon (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
2012 Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2001 Digimon Tamers (TV seriál)
1998 Sentimental Journey (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Doctor Slump (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Dragon Ball GT (TV seriál)
Džigoku sensei Nube (TV seriál)
1995 Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Ghost Sweeper Mikami (TV seriál)
Ken'jú densecu Jaiba (TV seriál)
Kišin heidan (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Jú jú hakušo (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
Dragon Quest (TV seriál)
Kariage-kun (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
Saraba Kenširó!! Saraba hokuto šinken!! (S02E43)
Saišúwa džošó! Lin no unmei o nigiru daisan no otoko ga arawareta!! (S02E42)
1987 City Hunter (TV seriál)
Lady Lady!! (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
Namida no kjódai saikai! Kenširó, ore wa omae o matte ita!! (S02E36)
Hokuto sonbó no kiki! Kaioh no te ga tentei ni nobita!! (S02E35)
Kocuniku no kjódai taikecu! Mó Hjó no hitomi ni namida wa kaeranai!! (S02E34)
další epizody (5)
1986 Saint seija (TV seriál)
Wonder Beat Scrumble (TV seriál)
1985 Hokuto no ken (TV seriál)
Kjóaku no densecu! Cassandra no mon ga ima hirakareru!! (S01E39)
Cumibukaki monodomo! Sono na wa Kiba ičizoku!! (S01E25)
Nanto suičóken!! Cujosugita otokotači no higeki ga hadžimatta!! (S01E24)
další epizody (4)
1984 Jume senši Wingman (TV seriál)
Mori no Tontotači (TV seriál)
Sója monogatari (TV seriál)
1969 Jódžucu bugeičó (TV seriál)
1968 Kaette kita jódžinbó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky