foto

Ivan Raimi

  • nar. 1956
    Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Stáhni mě do pekla
2007 Spider-Man 3
1992 Armáda temnot
Nejbláznivější z bláznů
1990 Darkman
1989 Vlčí doupě

TV seriály

2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Opilý koráb (S02E04)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Oheň v díře (S01E07)
Jefe (S01E01)
1997 Válka špionů (TV seriál)

Herecká filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
The Mettle of Man (S03E10)
Judgement Day (S03E09)
Rifting Apart (S03E08)
další epizody (10)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Druhý příchod (S02E10)
Zase doma (S02E09)
Ash "dvakrát řež" (S02E08)
další epizody (11)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Kniha vázaná v kůži (S01E09)
Ash proti Ashovi (S01E08)
Oheň v díře (S01E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace