foto

Kijonobu Suzuki

  • nar. 20.11.1950 (68 let)
    Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
2003 Pa-Pa-Pa the Movie: Perman
Shin hokuto no ken
2001 Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
1995 Gekidžóban Slayers
1992 Ai no kusabi
Hello Kitty no London ni orita učúdžin
1991 Šizuka naru Don: Jakuza Side Story
1990 Goddamn
Sengoku bušó recuden: Bakufú dódži hissacuman
1988 Ginga eijú densecu
Ryuu seiki
1983 Document Taijó no kiba Dougram
Perman: Birdman ga jattekita!!
1982 Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
1979 Daikjórjú džidai (TV film)
Ganbare! Bokura no Hit and Run (TV film)

TV seriály

2015 Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
2011 Hjóge mono (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
2005 Kamiču! (TV seriál)
2004 DearS (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Čičča na juki cukai Sugar: Tokubecu hen (TV seriál)
2002 Rikudžó bóeitai Mao-čan (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2001 Salaryman Kintaró (TV seriál)
Čičča na juki cukai Sugar (TV seriál)
1999 Seihó tenši Angel Links (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1990 Bóken! Iczer-3 (TV seriál)
Táta sekáč (TV seriál)
1989 Oboččama-kun (TV seriál)
1988 Top o nerae! Gunbuster (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1983 Bemubemu hunter kotengu Tenmaru (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
Perman (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
1980 Ašita no Joe 2 (TV seriál)
Učú senši Baldios (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál)
Tóši Gordian (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace