foto

Andreas Kleinert

  • nar. 1962
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Lieber Thomas
2018 Spätwerk
2016 Hedda (TV film)
Sag mir nichts (TV film)
2015 Herr Lenz reist in den Frühling
2014 Monsoon Baby (TV film)
2013 Die Frau von früher (TV film)
2011 Nacht ohne Morgen
2010 Barriere
2009 Mé dvě ženy (TV film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
2008 Hurenkinder (TV film)
Polizeiruf 110 - Rosis Baby (TV film)
2007 Freischwimmer
2006 Als der Fremde kam (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
2003 Můj otec (TV film)
Polizeiruf 110 - Verloren (TV film)
2001 Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)
1999 Wege in die Nacht
1997 Im Namen der Unschuld (TV film)
1995 Neben der Zeit (TV film)
1992 Verlorene Landschaft
1989 Leb' wohl, Joseph

TV seriály

2019 Místo činu (TV seriál)
Die ewige Welle (S50E19)
Borowski und das Glück der Anderen (S50E09)
2018 Místo činu (TV seriál)
Freies Land (S49E21)
2015 Místo činu (TV seriál)
Freddy tanzt (S46E06)
2013 Místo činu (TV seriál)
Borowski und der Engel (S44E36)
2012 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Kontraband (S43E20)
2004 Schimanski (TV seriál)
Tajemství Golema (E12)
2000 Schimanski (TV seriál)
Smrtící láska (E08)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 20 x Brandenburg - Menschen, Orte und Geschichten (TV seriál)
Mein Brandenburg (E11)
1998 Niemandsland

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Hedda (TV film)
2014 Monsoon Baby (TV film)
2010 Barriere
1989 Leb' wohl, Joseph

Dokumentární

1998 Niemandsland

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky