foto

Joachim Paul Assböck

  • nar. 26.10.1965 (52 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Eifelpraxis - Aufbruch (TV film)
Hot Dog
2017 Es war einmal in Deutschland...
Schneeflöckchen
2016 Gernika
Mängelexemplar
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2015 Most špiónů
Perdiendo el norte
2013 Zlodějka knih
2012 Bella Block - Unter den Linden (TV film)
2011 Kdo, když ne my
Lidice
V temnotě
Ztracený čas
2010 Joanna
2009 Exploze
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
Romy (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Die Lüge (TV film)
Evet, beru si tě!
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Nářek mé matky
2007 A2Z
Katyň
Tatort - Die dunkle Seite
Trust.Wohltat (TV film)
Tři dívky
2006 Asudem
Nevěř nikomu! (TV film)
2005 Vzdušný most (TV film)
2004 Anfänger! (studentský film)
Zeit nach der Trauer (TV film)
2003 Brána k nebesům
Poslední taxi (TV film)
2002 Die Frauenversteher - Männer unter sich (TV film)
Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
Pianista
Souboj o vše (TV film)
2001 Mušketýr
Nezlomný
Null Uhr 12
Sass
Ztracený prapor (TV film)
1999 Einfach raus (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Oskar und Leni
Starkes Team - Die Natter, Ein (TV film)
1997 Tatort - Der Tod spielt mit (TV film)
Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Der Venusmörder (TV film)
Netvor
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2017 Berlínská mise (TV seriál)
Right of Way (S02E05)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracené děti (S22E14)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
2014 Pěrevodčik (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Temná strana (S19E01)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
2010 Kollegium - Klassenkampf im Lehrerzimmer (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Brokovnice (S02E01)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Tödliche Wahl (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2014 Terra X: F wie Fälschung (TV seriál)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)

TV pořady

2018 Danke Deutschland! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace