foto

Karel Freund

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bábovky
2018 Patrik
Zlatý podraz
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2017 Alterego
Milada
Miluji tě modře
2016 Anděl Páně 2
Lída Baarová
Zločin v Polné (TV film)
2015 Operátor
Rozmary hotel (studentský film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
Temný Kraj (TV seriál)
2016 Mordparta (TV seriál)
Na vodě (TV seriál)
2015 Přístav (TV seriál)
2014 Až po uši (TV seriál)
První republika (TV seriál)

Dokumentární

2018 Apoštol národní zrady (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky