foto

Susan Bay Nimoy

  • nar. 16.3.1943 (76 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Eve
2009 Mother and Child
1975 America, You're On (TV film)
1967 Divorce American Style
The Big Mouth
1963 Skydivers, The

TV seriály

1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Šepot (S02E14)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Poslední prolog (S01E02)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Dokumentární

2018 This Changes Everything
2017 Remembering Leonard Nimoy

Režijní filmografie

Filmy

2018 Eve

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Eve

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace